Ammattilaiselta ammattilaiselle

Turvallisemman ja viihtyisämmän työ- ja asuinympäristön puolesta

Malkit Oy on palveleva kiinteistöalan erikoisliike ammattilaisille. Tarjoamme poikkeuksellisen kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita kiinteistöjen koko elinkaaren ajaksi - aina asiakkaamme tarpeisiin sopivasti. Asiakkaidemme kumppanina ratkaisemme heidän kanssaan tämän ja huomisen päivän kasvavat haasteet. Kehitämme palvelutuotevalikoimaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme laatuvaatimuksia. Toimintamme on ollut palvelevaa ja kumppanuuslähtöistä jo 27 vuoden ajan.

Toimintatapaamme leimaa innovatiivisuus ja vilpitön asiakaspalveluasenne. Työntekijämme ovat arvostettuja alansa asiantuntijoita, jotka noudattaat tinkimättömästi kaikkia toimintojamme sääteleviä lakeja, asetuksia ja suosituksia.

Tehokas logistiikka takaa oikea-aikaiset toimitukset

Tehokkaiden logististen ratkaisujen avulla pystymme toimittamaan valikoimatuotteet kaikkialle Suomeen jopa seuraavan työpäivän aikana. Kehitämme myös jatkuvasti sekä logistiikkaamme että tietojärjestelmiämme, palvellaksemme yhä saumattomammin monipuolista asiakaskuntaamme.

Noutomyymälämme palvelevat asiakkaidemme päivittäistarpeita

Pääkaupunkiseudun noutopisteissämme Herttoniemessä, Olarinluomassa ja Koivuhaassa tarjoamme asiakkaillemme yleisimmät kiinteistön ylläpidossa ja huollossa tarvittavat tuotteet, henkilönsuojausta unohtamatta. 

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, kiinteistönomistajat, kiinteistöjenrakennus, -ylläpito ja huoltoyritykset sekä muut palvelun, kaupan ja teollisuuden yritykset.

|