Suodatus

Leikkivälineet

Lisätiedot

Uudet tuotteet

» Älä salli uusia tuotteita.

Luo PDF

Leikkivälineet

Kotimaiset perheyritykset Malkit Oy ja Lappset Group Oy ovat rakentaneet viihtyisiä piha-alueita avaimet käteen -periaatteella jo useita vuosia. Lappset on Euroopan johtava leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistaja, jonka tuotteita viedään yli 50 eri maahan. Luotettavan tavarantoimittajan tuotteet ovat turvallisia ja täyttävät leikki- ja liikuntapaikkastandardit EN1176, EN1177 ja EN15312. Tuoteturvallisuuden lisäksi ympäristöasiat ovat keskeinen osa kumppaniyrityksemme laatua. Lappset toimii SFS-EN ISO 14001:2004 -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti ja tuotteiden puuosat valmistetaan ...

Kotimaiset perheyritykset Malkit Oy ja Lappset Group Oy ovat rakentaneet viihtyisiä piha-alueita avaimet käteen -periaatteella jo useita vuosia. Lappset on Euroopan johtava leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistaja, jonka tuotteita viedään yli 50 eri maahan. Luotettavan tavarantoimittajan tuotteet ovat turvallisia ja täyttävät leikki- ja liikuntapaikkastandardit EN1176, EN1177 ja EN15312. Tuoteturvallisuuden lisäksi ympäristöasiat ovat keskeinen osa kumppaniyrityksemme laatua. Lappset toimii SFS-EN ISO 14001:2004 -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti ja tuotteiden puuosat valmistetaan kotimaisesta PEFC-sertifioidusta puusta. Lappsetin puurunkoiset leikkivälineet valmistetaan Suomessa Rovaniemen tehtaalla. Finno-, Clover-, Halo- ja Flora-leikkipaikkavälineille ja  liikuntapaikkavälineille on myönnetty Avainlippu –tunnus.
 

Laajasta leikkivälinevalikoimasta löytyvät välineet vauvasta vaariin niin pienille kuin isommillekin pihoille. Leikkivälineiden lisäksi löytvät myös liikunnalliset tuotteet. Tutustu tästä esitteeseemme, johon on koottu suosituimipia taloyhtiöiden leikki- ja liikuntavälineitä sekä pihakalusteita.
Leikkivälineet toimitetaan rahtivapaasti. Tarvittaessa saat meiltä myös asennuksen käyttövalmiiksi saakka.
Autamme sopivien välineidein valinnassa ja suunnittelussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
 
Uusien leikkivälineiden lisäksi kauttamme saat leikkivälineiden tarkastuksen sekä huoltopalvelut. Varaosia on saatavana vähintään 10 vuotta leikkivälineen valmistamisesta, mutta usein osia löytyy huomattavasti vanhempiinkin leikkivälineisiin. Varaosien lisäksi tarjoamme myös Uusi Elämä-kunnostusta, joka palauttaa leikkivälineet entiseen loistoon ja pidentää välineiden elinkaarta merkittävästi. Leikkipaikan tarkastus olisi hyvä tehdä vuosittain, jolloin voidaan varmistua siitä, että välineet ovat kunnossa eikä piileviäkään vikoja pääse syntymään. Kuntokartoitus on hyvä apuväline myös silloin, kun halutaan tietää, mikä leikkipaikan välineiden ja kalusteiden tämän hetkinen tilanne on. Kartoituksesta saatavan raportin avulla korjauksia ja saneerauksia on helpompi lähteä budjetoimaan. Lue lisää huoltopalveluista tästä.
 
Lappsetin tuotteet on valmistettu pitkäikäisiksi ja kestämään kovaakin käyttöä. Leikkivälineiden materiaalit ovat laadukkaat ja huolella valitut. Mäntypuisten runkojen käyttöiäksi on arvioitu 10–20 vuotta, kunhan ulkona sijaitsevissa telineissä käytetään kyllästettyä puuta ja ne huolletaan asianmukaisesti. Joistain puistoista voi löytää jopa yli kolmekymmentä vuotta sitten asennettuja Lappset-tuotteita. Tutustu leikkivälineiden materiaaleihin ja Lappset takuuehtoihin.

lisää

Leikkivälineet