Tuoteryhmät

Lisätiedot

Kiinteistöammattilaisen oikea käsi

Malkit Oy palvelee sinua, kiinteistöalan ammattilaista. Valikoimastamme löydät laajasti kiinteistön ylläpidossa ja korjausrakentamisessa tarvittavat tuotteet LVIS-varaosista leikkipaikkavälineisiin. Lisäksi suoritamme huolto- ja asennustöitä sekä annamme neuvontaa kiinteistön ylläpidon ja omistamisen kysymyksissä savunpoistojärjestelmistä väestönsuojan modernisointeihin.

30 vuotta viihtyisämmän työ- ja asuinympäristön puolesta

Olemme helsinkiläinen perheyritys, joka on auttanut mukavampien ja turvallisempien elinolosuhteiden luomisessa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Vuosittain toimitamme ammattilaisille eri puolille Suomea mm.:

  •          8 900 tarvikelähetystä
  •          20 000 paria työkäsineitä
  •          2 500 paria työjalkineita
  •          1 000 pikapalopostin huoltoa
  •          500 väestönsuojatoimenpidettä

Asiakkaitamme ovat kiinteistönomistajat, kiinteistöjen rakennus-, kiinteistöpalveluyritykset, kaupungit ja kunnat sekä muut palvelun, kaupan ja teollisuuden yritykset. Koska tunnemme alan, autamme mielellämme luomaan myös pitkän tähtäimen toimintasuunnitelmia kiinteistöjen arvon ja toiminnallisuuden säilyttämiseksi.

Hyvä saatavuus, helpot tilaukset

Saat verkkokaupastamme tuotteet helposti. Palvelemme myös viidessä noutomyymälässämme pk-seudulla ja Turussa. Myymälöistämme on  saatavilla yleisimmät tuotteet kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon.

Olemme palvelleet yli 30 vuotta kiinteistöammattilaisia. Myymälävalikoimamme ja palvelumme kehittyvät koko ajan palvelemaan paremmin niitä tarpeita joita asiakkaamme kohtaavat työssään päivittäin.