Tuoteryhmät

Lisätiedot

Kiinteistöhuollon tuotteet löydät myymälästämme

Asiakaskohteeseen

Löydät kaiken peruskiinteistöhuoltoon tarvittavan varastovalikoimastamme. Tuotteet on näppärää poimia mukaan yhdestä paikasta tai tilata toimitettuna haluamaanne osoitteeseen.

Laadukkaat ja monikäyttöiset pihojen ja julkisten tilojen roska-astiat löytyvät myös suoraan varastostamme. Sisäkäyttöön sopivat heiluriroskakorit sekä kestävät ja edustavat roska-astiat. Tuhkakupeista löytyvät tarpeen mukaan omalla jalalla seisovat sekä seinään kiinnitettävät mallit.

Talven liukkaiden varalle toimitamme telttakuivaa sepeliä hiekoituslaatikoihin, siiloihin tai irtotavarana asiakkaan toivomaan paikkaan. Saat meiltä myös varaosat esimerkiksi Lappset leikkivälineisiin.

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat paloturvallisuus- ja väestösuojeluratkaisut kiinteistöille. Palvelukokonaisuutemme sisältää alkusammuttimet, pikapalopostit, savunpoistojärjestelmät, turvaopasteet, palovaroittimet ja sähköverkkoon liitettävät palovaroitinjärjestelmät ja kaiken mikä liittyy väestösuojiin. Kiinteistöturvallisuuden palveluihimme kuuluvat myös suunnittelu, asennukset, tarkastukset, modernisoinnit, tiiveyskokeet, korjaukset ja huollot.

Työkäyttöön

Laajaan työkaluvalikoimaamme kuuluvat lumikolat ja lumentyöntimet, lapiot, harjat ja haravat jokaiseen vuodenaikaan. Sisätöissä avustavat Bahcon käsityökalut. LedLenserit valaisevat pimeän aikaan ja jokamiehen vakiovarusteet Leathermanit löytyvät erilaisina vaihtoehtoina.

Opastamme henkilönsuojauksessa turvalliseen tekemiseen. Oikean tasoisella henkilönsuojauksella estetään tehokkaasti työtapaturmia ja vähennetään sairaspoissaoloja. Panostus henkilökunnan turvalliseen työskentelyyn maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Suosituissa koulutuksissamme opetetaan käytännönläheisesti tuotteiden huoltoa ja käyttöä.

Huolto-organisaatiomme palvelee Etelä-Suomen alueella ja tuotteita toimitamme kaikkialle Suomeen.

Malkit on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) 
hyväksymä huoltoliike

  

Kiinteistön ylläpidon tuotteet -esitteeseen