Tuoteryhmät

Lisätiedot

Kiinteistöt kuntoon laatumerkeillä - tarvittaessa asennettuna

Kiinteistön ulkoalueiden viihtyisyys lisää kiinteistön arvoa sekä pihan käyttöastetta. Meiltä löytyvät laadukkaat piha-kalusteet sekä turvalliset leikkipaikkavälineet ja niiden varaosat. Hyvä valaistus, pyörä- ja tomutustelineet kuuluvat toimivaan ja turvalliseen pihapiiriin. Toimivan pihan viimeistelevät asianmukaiset opasteet. Toteutamme monenlaisia "avaimet käteen" kokonaisratkaisuja kiinteistöllenne.

Meiltä saat kaikki tarvittavat kiviainekset, mullat ja kuorikkeet piha-alueiden kunnossapitoon. Hiekkalaatikoiden hiekat vaihtuvat nopeasti ja vaivatta yhteyden otto meille riittää. Keinujen ja muiden leikkivälineiden alle tuomme tarvittavat turvasorat. 800 litran suursäkki on toimiva vaihtoehto vaikkapa pihan kunnostustalkoissa. Suuremmissa töissä tuodaan tarvittavat maa-ainekset kuorma-autolavoittain.

Laadukkaat ja monikäyttöiset pihojen ja julkisten tilojen roska-astiat löytyvät suoraan varastostamme. Sisäkäyttöön sopivat heiluriroskakorit sekä kestävät ja edustavat roska-astiat. Toimitamme myös jäteastiasuojia ja jätekatoksia. Tuhkakupeista löytyvät tarpeen mukaan omalla jalalla seisovat tai seinään kiinnitettävät mallit.

Kiinteistömatot saat kuntoon helposti ottamalla meihin yhteyttä. Suunnittelemme, asennamme ja huollamme tarpeeseen sopivan ratkaisun.

 

Kiinteistöturvallisuus

Malkit on kiinteistöturvallisuuden vahva moniosaaja. Meillä on 30 vuoden kokemus kiinteistöjen väestönsuojelusta ja paloturvallisuudesta. Toteutamme kiinteistön turvallisuusasiat sille tasolle jolla niiden tulee olla.

Ennaltaehkäisy, omatoiminen varautuminen, teknisten apuvälineiden ja sammutuslaitteiden hyvä kunto auttavat vähentämään henkilöihin ja kiinteistöön kohdistuvia henkilö- ja omaisuusvahinkoja.  Oikeat ja huolletut välineet lisäävät turvallisuutta sekä vähentävät kiinteistölle aiheutuvien vahinkojen määrää.

Malkit Oy tarjoaa laadukkaat ja kattavat paloturvallisuus- ja väestösuojeluratkaisut kiinteistöille. Palvelukokonaisuuteemme sisältää alkusammuttimet, pikapalopostit, savunpoistojärjestelmät, turvaopasteet, palovaroittimet ja sähköverkkoon liitettävät palovaroitinjärjestelmät ja kaiken mikä liittyy väestösuojiin. Kiinteistöturvallisuuspalveluihimme kuuluvat myös suunnittelu, asennukset, tarkastukset, modernisoinnit, tiiveyskokeet, korjaukset ja huollot.

Huolto-organisaatiomme palvelee Etelä-Suomen alueella ja tuotteita toimitamme kaikkialle Suomeen. Malkit on Tukesin hyväksymä huoltoliike.

Kiinteistökierros -esitteeseen