Tuoteryhmät

Lisätiedot

Tuotteita työmaalle

Opastamme henkilönsuojauksessa turvalliseen tekemiseen. Oikean tasoisella henkilönsuojauksella estetään tehokkaasti työtapaturmia ja vähennetään sairaspoissaoloja. Panostus henkilökunnan turvalliseen työskentelyyn maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kokoamme teille sopivan vaate- ja jalkinemalliston ja profiloimme vaatteet yrityksenne logolla.

Kiinteistötarvike- ja opastevalikoimastamme löydät tuotteet päivittäiseen tarpeeseen.

Työmaalla tuotteet on helppoa tilata toimitettuna asiakaspalvelumme kautta joko puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisestä tilauskanavastamme. Suosituissa koulutuksissamme opetetaan käytännönläheisesti tuotteiden mm. putoamissuojainten huoltoa ja käyttöä.Kiinteistöturvallisuus

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat paloturvallisuus- ja väestösuojeluratkaisut kiinteistöille. Palvelukokonaisuutemme sisältää alkusammuttimet, pikapalopostit, savunpoistojärjestelmät, turvaopasteet, palovaroittimet ja sähköverkkoon liitettävät palovaroitinjärjestelmät ja kaiken mikä liittyy väestösuojiin.

Kiinteistöturvallisuuspalveluihimme kuuluvat myös suunnittelu, asennukset, tarkastukset, modernisoinnit, tiiveyskokeet, korjaukset ja huollot.

Huolto-organisaatiomme palvelee Etelä-Suomen alueella ja tuotteita toimitamme kaikkialle Suomeen.

Malkit on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä huoltoliike