Tuoteryhmät

Lisätiedot

Siivouksen ammattikäyttöön

Siivousaineet

Siivousainevalikoimamme päätuotemerkki on kotimainen Kiilto Clean. Kattavasta valikoimasta löydät kaikki tarvittavat tuotteet siivoukseen. Kiillon tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu tunnettuja merkkejä, kuten Berner. Myös pyykinpesu- ja käsittelyaineet sekä henkilökohtaiseen hygieniaan saippuat ja desinfiointiaineet löytyvät varastostamme.

Siivousvälineet

Siivousliinat, mopit, ikkunanpesuvälineet, varret, harjat ja rikkalapiot. Siivousvälineissä luotamme laadukkaisiin Vileda Professional tuotteisiin. Lattiat ja suuret pinnat siistitään Swep-mopeilla, Vileda siivous- ja mikrokuituliinoilla pyyhitään kalusteet ja tasot. Viledan tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. 3M:n hankausliinat ja laikat, suositut Ettoren ja Ungerin ikkunanpesuvälineet ja VS-Harjan astia-, lattia- ym. harjat.

Siivouskoneet

Siivouksessa tarvitaan myös erilaisia koneita: imureita, lattianhoitokoneita ja yhdistelmäkoneita. Kärcherin luotettavilla tuotteilla siivous sujuu vaivattomasti. Pölynimurit, vesi-imurit ja lattianhoitokoneet löytyvät suoraan varastostamme ja niitä voi tulla kokeilemaan myymäläämme, jossa ammattitaitoiset myyjämme osaavat opastaa koneiden käytössä. Kun kohteessa tarvitaan suurempia koneita kuten yhdistelmäkoneita, voi edustajamme tulla paikan päälle esittelemään konetta, jolloin oikea konevalinta on helpompi tehdä. Myyjiltämme saat myös käyttövinkit ja ohjeet puhelimitse. Tarvittaessa tulemme myös paikan päälle opastamaan.

Koulutukset

Siivousmenetelmät ja aineet kehittyvät jatkuvasti. Tästä syystä alan työntekijöiden voi olla välillä hankala pysyä mukana kehityksessä. Malkit järjestää yhdessä toimittajien kanssa erilaisia koulutuksia asiakkailleen. Puhtauden koulutukset ovat olleet yleisiä menetelmiin, aineisiin ja välineisiin liittyviä koulutuksia. Tarvittaessa järjestämme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä kursseja.
Mikäli olet kiinnostunut saamaan koulutusta tai työpaikallanne kaivattaisiin opastusta puhtauteen liittyen, otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jätä yhteystietosi palautelomakkeen kautta.