Tuoteryhmät

Lisätiedot

Savunpoistojärjestelmät

Savunpoistoluukut, savunpoistopuhaltimet, ikkunat

Savunpoiston tarkoituksena on ihmisten poistumisen turvaaminen, palokunnan toiminnan helpottaminen ja savuvahinkojen vähentäminen kohteessa. Savunpoisto voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Toteutustapoja ovat savunpoistoluukut, savunpoistopuhaltimet sekä ikkunat.

Pelastuslain mukaan kiinteistön omistaja ja haltija vastaavat savunpoistolaitteiston toimintakunnosta sekä asianmukaisesta huollosta ja tarkastamisesta. Lisäksi Finanssialan Keskusliitto (”Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto”) määrittelee suojeluohjeissaan savunpoistolaitteiden koestuksista.

Asennamme uudet, korjaamme vanhat, huollamme ja koestamme savunpoistoluukut. Käytämme vain laadukkaita ja hyväksi todettuja savunpoistoluukkuja asennuksissamme. Yleisimmin savunpoistoluukkujen huoltoväli on yksi vuosi. Huolloista tehdään pöytäkirjat, joista ilmenevät savunpoistolaitteille tehdyt toimenpiteet. 

Vain oikein ja ammattitaidolla asennettu, huollettu ja tarkastettu savunpoistolaitteisto antaa turvaa palotilanteissa! Tilaa asiantuntevat ja laadukkaat palvelut suoraan meiltä.


Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö

Ladattavat tiedostot