Tuoteryhmät

Lisätiedot

Pikapalopostit ja käsisammuttimet 

Huolehdimme alkusammutuskaluston toimintakunnosta

Käsisammutin, pikapalopostit ja sammutuspeitteet on sijoitettava näkyvään paikkaan. Niiden eteen ei saa edes tilapäisesti sijoittaa mitään, mikä estää niiden näkymisen ja nopean käyttöönoton. Sammuttimen noutomatka ei saisi olla 20 metriä pidempi ja tilan jokaisesta pisteestä tulisi nähdä ainakin kahden sammuttimen sijoitus.

Rakennuksen omistajan ja haltijan yleisten tilojen ja koko rakennusta palvelevien järjestelyjen osalta sekä huoneiston haltijan hallinnassaan olevien tilojen osalta on huolehdittava, että sammutuslaitteet ovat toimintakunnossa sekä huollettu ja tarkastettu asianmukaisella tavalla.

Standardi SFS-EN 671-3 suosittelee letkujen pikapalopostien koeponnistusta 5 vuoden välein ja letkujen tarkastusta vuosittain. Pikapalopostien omistajalla tai haltijalla on vastuu tilata tarkastukset ja huollot.

Käsisammuttimien tarkastusväli on 2 vuotta. Kun sammutin on alttiina säänvaihteluille, kosteudelle tai tärinälle, täytyy tarkastus tehdä vuosittain. Sammutin on huollettava joka käytön jälkeen ja muulloinkin, jos tarkastus antaa siihen aihetta, kuitenkin vähintään 10 vuoden välein.

Tarkastukset ja huollot

Huollamme ja tarkastamme pikapalopostit ja käsisammuttimet ammattitaidolla. Teemme tarkastukset  paikan päällä. Käsisammuttimen voit tuoda tarkastukseen myös myymäläämme ja voit noutaa sen muutaman arkipäivän kuluttua. 

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö

Ladattavat tiedostot