Tuoteryhmät

Lisätiedot

Leikkipaikkapalvelut

Kuntokartoitus

Onnettomuus leikkipaikalla ja turvallisuus leikkipaikalla. Molemmista vastaavat kiinteistön omistaja ja taloyhtiön hallitus. Ammattilaisen tekemän kartoituksen ja raportin avulla saadaan selville leikkipihan turvallisuuden kokonaistaso, tekninen kunto ja EN-turvanormien mukaisuus. Kartoituksesta saatava kattava raportti on hyvä apuväline korjausten suunnittelussa ja budjetoinnissa. Tarkastamme kaikkien valmistajien leikkivälineillä toteutetut leikkialueet.

Vuosittainen tarkastus ja rutiinihuolto

Kunnossapito ja säännöllinen huolto pidentävät välineiden käyttöikää, mikä on hyvä huomioida myös uusien leikkivälineiden kohdalla. Leikkipaikan kuntokartoitus tulisi tehdä kerran vuodessa myös taloyhtiöiden leikkipaikoilla. Säännöllisten tarkastusten ja huoltojen myötä omistaja voi varmistua siitä, että leikkipiha on asianmukaisessa kunnossa. Tarkastuksen yhteydessä tehtävässä rutiinihuollossa tehdään leikkikentän välineiden ja pintojen ennaltaehkäisevät huoltotoimet turvallisuus- ja toimintatason ylläpitämiseksi. Vuosittaisen tarkastuksen voi tilata itse tai asiakas voi tehdä kanssamme sopimuksen, jolloin me huolehdimme leikkipaikan säännöllisestä tarkastuksesta ja raportoinnista asiakkaalle.

Leikkivälineiden asennus

Leikkivälinestandardit asettavat iskua vaimentavalle materiaalille vaatimuksia, joiden toteuttaminen voi vaatia maansiirtotöitä ja maansiirtokoneita. Oikean syvyiset ja kantavat perustukset ovat lähtökohta pitkäikäiselle ja kestävälle tuotteelle. Kunnon perustus takaa tukevan ja turvallisen tuotteen. Välineiden kasaamisessa noudatetaan valmistajan antamia asennusohjeita ja mittoja. Näin varmistetaan, että tuote täyttää standardien asettamat vaatimukset, valmistajan antama takuu on voimassa ja tuote ei aiheuta vaaratilanteita käyttäjille. Leikkivälineiden asennukseen erikoistuneet asennustiimit huolehtivat leikkivälineiden asennuksesta oikein ja vaatimusten mukaisesti.


Huolto

Uusi Elämä -palvelu palauttaa leikkipaikan virikkeellisyyden, kun nykyinen piha ei vastaa enää tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia. Palveluun kuuluu rikkoutuneiden osien vaihto, tuotteiden asianmukainen maalaus ja leikkivälineiden turvallisuuden varmistus ammattitaidolla. Sen lisäksi, leikkivälineet pintakäsitellään ja vaarallisesti rikkinäiset komponentit kuten seinäelementit, sillat ja liu’u uusitaan tarpeen mukaan.  Palvelun avulla leikkialueen käyttöikä pitenee ja ympäröivän alueen viihtyisyys, vetovoimaisuus ja käyttöaste kasvaa. Pihan turvallisuus paranee ja tuotteiden elinikä jatkuu merkittävästi, mikä johtaa esimerkiksi kiinteistön arvonnousuun ja houkuttelevuuteen.

Varaosapalvelu takaa leikkipaikan pitkän iän. Nyt ostettaviin Lappsetin tuotteisiin löytyvät varaosat vielä kymmenenkin vuoden kuluttua ja osat valikoimista poistuneisiin tuotteisiin on aina saatavilla. Hyvin hoidetulla leikkipaikalla lasten on turvallista seikkailla, aikuiset viihtyvät ja samat pihavälineet kestävät jopa yli sukupolvien. Varastosta löytyvät aina yleisimmät varaosat: keinu istuimet, ketjunsuojat, laakerit, sakkelit ja tolpan hatut. Muut varaosat saat myös vaivattomasti tilauksesta.

 Pihavälineiden kuntokartoitukset, asennus- ja huoltopalvelut ovat saatavana koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö

Ladattavat tiedostot