Tuoteryhmät

Lisätiedot

Palovaroittimet

Palovaroitin havaitsee alkavan palon ja hälyttää paikallaolijat. Huoneiston haltija on velvollinen huolehtimaan siitä, että asunto varustetaan riittävällä määrällä palovaroittimia tai muita laitteita, jotka mahdollisimman aikaisin havaitsevat alkavan tulipalon ja varoittavat asunnossa olevia. Poikkeuksena pelastuslain (379/2011) mukaan majoitustiloissa sekä hoitolaitoksissa ja palvelu- ja tukiasumisessa palovaroittimen asennusvelvollisuus huoneistoon on toiminnanharjoittajalla.

Pelastusviranomaiset suosittelevat asuntojen lisäksi palovaroittimia myös kerrostalojen yleisiin tiloihin (käyttöullakot, kellarit ja porrashuoneet), jotta näissä tiloissa oleva tulipalo havaittaisiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa

Valikoimastamme löydät erilaisia palovaroittimia optisista varoittimista ionisoiviin palovaroittimiin. Saat meiltä myös kokonaiset palovaroitinjärjestelmät sekä rinnakkain kytkettävät varoittimet, myös asennettuna. Meiltä saat myös laadukkaat lithiumkennokäyttöiset palovaroittimet, joiden kiinteä kennopariston käyttöikä kohoaa optimaalisissa oloissa jopa 10 vuoteen.

Malkit on toteuttanut lukuisia palovaroitin asennusprojekteja, joissa olemme asentaneet varoittimia vuodesta 1999 saakka jo yli 50 000 kappaletta.

Tutustu paloturvallisuustuotteiden valikoimaamme

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö

Ladattavat tiedostot