Keinutelineet
Lisätiedot

Katsotut tuotteet

Uusi Inklusiivinen korikeinu 137419M tummanruskea Lappset Finno Näytä suurempana

Inklusiivinen korikeinu 137419M tummanruskea Lappset Finno

137419M-602

Tilaustuote

Luo PDF

Tiedot

Uusi Finno on modernilla muotoilulla terästetty leikkipaikan klassikko. Finno-sarjan leikkivälineet sopivat niin koulujen, päiväkotien kuin asuinalueiden pihoille. Materiaaleissa on entistä enemmän kiinnitetty huomiota
kestävyyteen,
pitkäikäisyyteen sekä huoltovapauteen. Raikas värimaailma sisältää viisi uutta vakiovärikokonaisuutta: Lime Green, Apple Red, Tuttifrutti, Liquorice Grey ja Candy Fuchsia.
Linnunpesäkeinutelineessä värivaihtoehdot ovat tummanruskea (Lime Green ja Candy Fuchsia), vaaleanruskea (Apple Red ja Tutti Frutti) ja harmaa (Liquorice Grey).

Keinu inklusiivisella korimaisella keinuistuimella. Teräsrunkoisen istuimen iskuja vaimentava kalvopäällyste on viimeistelty runkoon tiiviisti kierretyllä säänkestävällä ja UV-suojatulla köydellä. Istuimen koriosa on korkealaatuista
teräsvahvistettua köysipunosta. Istuimessa on kummallakin puolella tukiköysi, jotka auttavat myös liikkumisrajoitteista keinujaa. Tilavaan ja mukavaan, tiheäverkkoiseen istuimeen nouseminen ja poistuminen on helppoa.
Varmistaaksesi että henkilöillä joilla on fyysisiä rajoituksia on pääsy tuotteeseen, aseta se tarpeeksi kovalle pinnalle jolloin itsenäinen tai avustettu pääsy keinuun onnistuu.

Hinta sisältää perustuslevyt
Hinta sisältää Korikeinuistuimen
Turva-alue 8,10 x 2,60 m
Leikkivälineen korkeus 2,45 / 2,70 m

Valmistetaan Suomessa
Toimitusaika:
n. 3 - 4 vko Lime Green (tummanruskea)
n. 4 vko muut vakiovärit (harmaa, vaaleanruskea)

Data sheet

Vaihtoehdot

Vaihtoehdot Tuote Saatavuus