Ajankohtaiset tuotteet

Lisätiedot

Mikrokuituliina Vileda PVAMicro 38 x 35 cm 5 kpl 143588 vihreä Näytä suurempana

Mikrokuituliina Vileda PVAMicro 38 x 35 cm 5 kpl 143588 vihreä

143588

Varastossa

Varastoerittely

Herttoniemi
46

Luo PDF

Tiedot

PVAmicro - Imukykyinen pinnoitettu mikrokuitupyyhe
Viimeisimmän teknologian mikrokuitu on pinnoitettu osittain PVA-pinnoitteella (polyvinyylialkoholi) ja sen 3D-rakenne maksimoi pyyhkeen liankantokyvyn.

PVAmicro on korkean imukyvyn omaava pinnoitettu mikrokuitupyyhe, joka soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan puhdistuskyvyn lisäksi tehokasta imukykyä sekä karkean ja runsaan irtolian pyyhintään. Käytetään
nihkeänä, kosteana tai märkänä. Ei sovellu korkean hygienian kohteisiin eikä kohteisiin, joissa käytetään manuaalista esivalmistelua.

Erinomainen imukyky: Puhdas lopputulos erinomaisella imukyvyllä. PVAmicro soveltuu erityisesti tehtäviin, joissa vaaditaan tehokasta kuivausta ja raidatonta pyyhintäjälkeä.
Erinomainen puhdistuvuus: Testit osoittavat, että pelkän huuhtelun jälkeen PVAmicrossa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin
näköisenä sekä sopii myös kohteisiin, joissa on puutteelliset pesumahdollisuudet.
Suuri kapasiteetti: PVAmicro liukuu kevyesti pinnalla ja tasaisen kosteudenluopumisen ansiosta saat yhdellä pyyhkeellä tasaisen lopputuloksen suurellakin alueella.

Tekninen seloste: Ultrahienoa mikrokuitua. 70% polyesteria,
30% polyamidia. Pinnoite: 100% PVA (polyvinyylialkoholi).

Värivaihtoehdot:
sininen, punainen, keltainen ja vihreä

Pakkauskoot:
5 kpl / pkt, 20 pkt / ltk (=100 kpl)

Data sheet

Vaihtoehdot

Vaihtoehdot Tuote Saatavuus