Suomen liput, lipputangot

Suomen liput, lipputangot

Kevät on vuoden villkainta liputusaikaa. Tarkista lipputankojen kunto ajoissa. Jos lipputanko tarvitsee uusia tai huoltaa, ota yhteyttä. Meiltä saat lipputangot asennettuna ja lisäksi tietenkin liput ja muut tarvikkeet. Tutustu tästä liputustarvikkeisiin

Lipputangot 
Toimitamme lujitemuovisia sekä alumiinisia lipputankoja sekä seinään että maahan. Lipputangot toimitetaan suoraan tehtaalta kohteeseen. Meiltä myös asennuspalvelu PKS-seudulla, lähikunnissa ja Turun alueella. 

Lipputankojen huoltopalvelut
Malkitista saat lipputankojen huoltopalvelut. Yleisimmin tehtävään perushuoltoon sisältyvät narun-, nupin-, knaapin- ja lippulukkojen vaihdot. Muita mahdollisesti tarvittavia töitä ovat mm. lipputankojen oikaiseminen, pesu ja vahaus. Huoltopalvelut ovat saatavana PKS-alueella, lähikunnissa ja Turun alueella.

Liput ja lipputangon varaosat
Valikoimamme Suomen liput on valmistettu läpivärjätystä sinisestä ja valkoisesta polyesterkankaasta ompelemalla. Varastosta löytyy kaikki yleisesti käytössä olevat lippukoot: 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14 ja 16.

Varastovalikoimaamme kuuluu liputustarvikkeet, kuten lippunarut, nupit, holkit, knaapit ja lippulukot.

Vanhojen lippujen hävityspalvelu
Hävitämme asianmukaisesti käytöstä poistetut vanhat ja rikkoutuneet Suomen liput. Palvelumme tekee vanhojen lippujen hävittämisestä helppoa ja vaivatonta eikä vanhat liput jää talo- tai huoltoyhtiön varastoon seisomaan. Otamme vastaan myös suurempia lippueriä. Lippujen hävityksestä veloitetaan kierrätysjätemaksu.

Asiakaspalvelumme auttaa: myynti(a)malkit.fi, p. 0207 480 701 ma-pe 8-16

Liputustarvikkeet, asennus- ja huoltopalvelut pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella